Maloformátová flatbed tiskárna DURAGER

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Maloformátová flatbed tiskárna DURAGER Nezařazené

Letošní největší novinkou v sortimentu digitálního tisku společnosti SERVIS CENTRUM je rozšíření portfolia o prodej maloformátových flatbed tiskáren DURAGER.
Tiskárny DURAGER řady 620 jsou multifunkční a najdou své uplatnění v mnoha oblastech potisku. Malé flatbed tiskárny získávají stále větší podíl na trhu zejména v oblastech grafického průmyslu, značení apod. Tiskárny Durager jsou odpovědí na poptávky po vysoce kvalitních multifunkčních flatbed tiskárnách s přímým potiskem.
Tiskárny DURAGER používají vlastní speciálně vyvinuté inkousty na bázi eco- -solventu, kterými můžete přímo tisknout na širokou škálu podkladů jako: PVC, PC, ABS a jiné plasty, dřevo, hliník, kámen, kov, kůže, keramika a sklo apod. Tuto velkou škálu materiálů je možné jednoduše potisknout a získat tak zářivé barvy za minimální náklady. Inkousty jsou navíc 100 % ekologicky šetrné. Na materiály lze tisknout přímo bez nutnosti předúpravy. V případě nutnosti můžete na potištěný materiál nanést ochranou tekutou laminaci k zajištění vyšší odolnosti proti oděru a UV záření.

durager_spsd

Výhody tiskárny DURGER: 

  • vysoké rozlišení
  • multifunkčnost a jednoduchost
  • bílý inkoust
  • cirkulace bílého inkoustu
  • okamžitá technická podpora, zaškolení
  • servis a pozáruční servis přímo od SERVIS CENTRUM

Velkou devizou těchto tiskáren je široké portfolio potisknutelných materiálů. Zašlete nám své vzorky a my Vám provedeme ZDARMA testy na Vámi zaslaný materiál. Zároveň nabízíme záruku prodlouženou až 3 roky. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat nebo navštivte naše stránky www.durager.cz. Rádi Vám zodpovíme všechny dotazy týkající se tiskáren DURAGER.

Model DURAGER SP/SD
Rozměry 890 mm(š) × 740 mm(h) × 530 mm(v)
Netto váha 70 kg
Tisková hlava Micro Piezo head
Oblast tisku až 329 × 600 mm
Výška materiálu až 120 mm (automatická kontrola výšky materiálu při tisku)
Rozlišení až 5760 × 1440 dpi
Rychlost méně jak 4 minuty pro plněbarevnou A3 při 1440 dpi
Driver Windows 95/98/Me/2000/NT/XP/VISTA/7, Macintosh
Software Corel Draw, Illustrator, Photoshop
Předúprava Není požadována předúprava
Požadavky na napětí AC 220~120 + 10=, 50~60 Hz, 0.2~0.4 A

 

Komentáře jsou uzavřené.